Product toegevoegd aan winkelmand
 

Over certificeren

Vakman

Heeft jouw bedrijf de deskundigheid in huis om aan de eisen van één of meerdere CCV-keurmerken te voldoen? Wordt dan ook Vakman van het CCV. Je wordt dan ook opgenomen in de zoekmachine Vakman.

Het is simpel

Je kunt je melden bij een certificatie-instelling (CI) die het certificatieschema uitvoert. Deze CI bekijkt of je inderdaad voldoet aan de eisen uit het certificatieschema. Bij een positieve uitkomst certificeert de CI je bedrijf voor een bepaalde periode.

Certificatie biedt kwaliteit 

Je geeft met certificering aan dat je de veiligheid van je klanten voorop stelt. Je onderscheidt je door het leveren van kwaliteit waar je trots op kan zijn! Certificering is zowel voor de afnemer als de leverancier een sterk onderscheidend vermogen in een ondoorzichtige, commerciële markt. Het voorkomt leed, onnodige investeringen en versterkt de lange termijn relatie.

Over hetccv.nl/vakman

Elke CCV-vakman heeft een eigen vakmanpagina waarop alle informatie staat die is ingevoerd door de certificatie-instelling: De adresgegevens en alle CCV-keurmerken waarvoor de vakman is gekwalificeerd. De vakmanpagina is ook de ingang naar Mijn CCV voor extra mogelijkheden, via de link “Mijn bedrijfsgegevens” onderaan de vakmanpagina.

Mijn Vakman
Log in met je bedrijfsaccount (het mailadres dat op de vakmanpagina staat) en je kunt:

  • de gegevens die de certificatie-instelling heeft ingevoerd bekijken
  • je bedrijfslogo toevoegen
  • een banner maken voor op je eigen website

Gegevens wijzigen
Wil je de gegevens op je vakmanpagina wijzigen? De gegevens worden ingevoerd door de certificatie-instelling en kunnen worden gewijzigd door de certificatie-instelling. Je kunt zelf de gegevens niet wijzigen en het CCV kan dat ook niet.

Banner maken voor op je eigen website
Wil je op je website laten zien voor welke CCV-keurmerken je bent gekwalificeerd? Dit kan met de CCV-banner. Dit is een figuur waar je gegevens in staan en al je CCV-keurmerken. Iemand die op de CCV-banner klikt komt op jouw vakmanpagina waar jouw bedrijfsgegevens en keurmerken staan.

Keurmerken bij meer certificatie-instellingen
Als je bijvoorbeeld bij de ene certificatie-instelling bent gekwalificeerd voor Borg en bij de andere certificatie-instelling voor onderhoud van brandmeldinstallaties, kunnen deze gegevens op de vakmanpagina worden gecombineerd. Dit gebeurt alleen als de mailadressen hetzelfde zijn.

Worden je gegevens nu niet gecombineerd? Zorg dat het mailadres dat de certificatie-instellingen invoeren hetzelfde is. Je kunt zien welk mailadres is ingevoerd op je vakmanpagina en via Mijn vakman.

Meer vestigingen op een vakmanpagina
Als je bedrijf meer vestigingen heeft kunnen deze vestigingen op één vakmanpagina worden getoond. Alle vestigingen staan onder elkaar, en bij elke vestiging staat welke kwalificaties deze vestiging heeft. Alle vestigingen blijven apart in de lijst met bedrijven staan en blijven vindbaar op hun eigen locatie. Vestigingen met hetzelfde emailadres worden op dezelfde vakmanpagina getoond.

Praktijkvoorbeelden

Zorgorganisatie Severinus kiest alleen voor bedrijven met keurmerk. Hacousto stelt als brand- en beveiligingspreventiebedrijf de kwaliteit voorop en ging je voor als vakman. Deze praktijkvoorbeelden geven een goed beeld van de waarde van keurmerken.