Product toegevoegd aan winkelmand
 

Over certificeren

NH Hotel Amsterdam Centre

NH Hotel Amsterdam Centre ondergaat begin 2017 een forse renovatie op het gebied van veiligheid. Hierbij worden ook de brandmeld- en de ontruimingsalarminstallaties (BMI & OAI) vervangen.

Een uitdagende klus, omdat het hotel vol in bedrijf blijft en de overlast voor de gasten tot een minimum moet worden beperkt. Door een bijzondere samenwerking slagen adviseur, installateur en inspecteur hierin. Opdrachtgever en adviseur geven een kijkje achter de schermen van dit project.

Certificering van toegevoegde waarde

Max van Holst Pellekaan, projectmanager brandveiligheid & life safety van de NH Hotel Group: "Certificering is voor NH Hotel Group op alle fronten belangrijk. Neem bijvoorbeeld onze marketing, waarvoor certificaten echt een toegevoegde waarde zijn. Zo zijn er touroperators die specifiek om brandveiligheidscertificaten vragen, anders boeken ze niet bij ons. En kijk je puur vanuit veiligheid, dan blijkt de meerwaarde ook in het kader van aansprakelijkheid. Wij willen laten zien dat wij er alles aan doen en hebben gedaan om optimale brandveiligheid te realiseren."