Product toegevoegd aan winkelmand
 

Over certificeren

Kinepolis Utrecht

Kinepolis

Utrecht is sinds begin 2017 een nieuwe megabioscoop rijker. Eigenaar Kinepolis investeerde niet alleen in de nieuwste projectietechnieken voor een nog intensere filmervaring, maar ook in (brand)veiligheid. "We willen voor onze bezoekers namelijk een veilig gebouw", verwoordt National Manager Real Estate Hans Oldenburger de doelstelling waaraan, in samenwerking met onder andere de gecertificeerde installatiepartner en de inspectie-instelling, meer dan een jaar is gewerkt.

Wet- en regelgeving

"Als het gaat om de brandveiligheid in onze nieuwbouwprojecten dan is de wet- en regelgeving leidend en laten we ons verder adviseren door onze adviseurs," legt Oldenburger, die brandveiligheid in zijn portefeuille heeft, uit.

Gecertificeerde bedrijven

Tijdens de bouw en installatie werkte Kinepolis met gecertificeerde bedrijven. Het is voor Kinepolis vanzelfsprekend om met gecertificeerde bedrijven samen te werken. Oldenburger: "Dat heeft zonder meer toegevoegde waarde. Zij hebben immers veel kennis in huis, signaleren mogelijke knelpunten en komen dan meestal zelf met oplossingen."