Product toegevoegd aan winkelmand
 

Nieuws

Nieuws

Filter nieuwsberichten

  Goede maatregelen zorgen voor forse daling aantal geclaimde bedrijfsbranden

  24 november 2022

  Installaties zoals een brandmeldinstallatie/ontruimingsalarminstallatie of een sprinklerinstallatie kunnen de brandschade fors beperken. De wijze van aanleg en onderhoud van deze installaties is erg belangrijk. Wanneer gekozen wordt voor bedrijven die werken met een CCV-keurmerk ontvang je van de werkzaamheden een certificaat. Met dit certificaat…

  Lees meer

  Concepten TB 64C en TB XX gepubliceerd voor commentaar

  11 november 2022

  Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) heeft de concepten van Technisch Bulletin 64C en Technisch Bulletin XX gepubliceerd. Het is tot 1 februari 2023 mogelijk om commentaar in te dienen voor deze Technische Bulletins (TB’s) voor blussystemen.

  Lees meer

  Keurmerk Pentesten biedt houvast bij de noodzakelijke verhoging cyberweerbaarheid

  10 november 2022

  Cyberdreiging neemt steeds meer immense proporties aan. Om alle schade verzekerbaar te houden moet opgeschaald worden in digitale weerbaarheid. Hierbij is behoefte aan aantoonbare kwaliteit van cyberdiensten. Het CCV ontwikkelde samen met een andere partijen een keurmerk voor pentesten. Op 5 oktober ontving dit initiatief een Computable Award in de…

  Lees meer

  DigiTrust derde certificatie-instelling voor CCV-keurmerk Pentesten

  25 oktober 2022

  Op dinsdag 25 oktober hebben Marco Bijl (directeur DigiTrust) en Patrick van den Brink (directeur CCV) hun handtekening gezet onder een licentienemersovereenkomst. Hiermee is DigiTrust de derde certificatie-instelling die cybersecuritybedrijven mag certificeren voor het CCV-keurmerk Pentesten.

  Lees meer

  Prestigieuze IT-award voor CCV-keurmerk Pentesten

  06 oktober 2022

  Tijdens een spectaculaire avond in de Jaarbeurs in Utrecht werden op 5 oktober de belangrijkste IT-prijzen van het jaar uitgereikt. Het CCV was met het CCV-keurmerk Pentesten 1 van de 10 genomineerden in de categorie Cyber Resilience.

  Lees meer

  Aandacht voor CCV-keurmerk woningsprinklerinstallaties op bijeenkomst

  23 augustus 2022

  De Verenigde Woningsprinkler Installateurs (VWI) en European Fire Sprinkler Network (EFSN) houden op 6 oktober een informatiebijeenkomst over woningsprinklers. Op de bijeenkomst is er onder meer aandacht voor het keurmerk woningsprinklerinstallaties van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV).

  Lees meer

  Forse stijging aantal gestolen auto’s

  25 juli 2022

  Het eerste halfjaar zijn 13% meer auto’s gestolen dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat is de eerste stijging sinds 20 jaar. In totaal ging het om 2900 personenauto’s. Dit meldt het Landelijk Intelligence- en expertisecentrum Voertuigcriminaliteit (LIV).

  Lees meer

  NEN en het CCV blijven samenwerken aan vergroten brandveiligheid

  11 juli 2022

  Het Centrum voor Criminaliteitspreventie (het CCV) en NEN werken sinds 6 jaar succesvol samen aan de verbetering van de praktische toepassing van normen, keurmerken en inspectie voor brandbeveiligingsinstallaties. Dat willen ze graag blijven doen en daarom hebben directeuren Patrick van den Brink (het CCV) en Gerard Rohaan (NEN) donderdag de…

  Lees meer