Product toegevoegd aan winkelmand
 

Expert

Widget autodiefstalcheck.nl

Vorig jaar werd autodiefstalcheck.nl gelanceerd. Dit is een initiatief van o.a. het Verbond van Verzekeraars, VWE Automotive, Kiwa SCM en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid. Via autodiefstalcheck.nl kunnen autobezitters gratis checken welk risico hun voertuig loopt op diefstal (auto’s jonger dan 10 jaar). Ook krijgen ze tips passend bij het risico over de beveiliging van de auto. Deze maatregelen sluiten aan op de eisen van veel verzekeraars.

We willen zorgen voor een groot bereik van autodiefstalcheck.nl en het autodieven zo moeilijk mogelijk maken. Daarom hebben we een widget laten ontwikkelen die eenvoudig op websites is te plaatsen. Zo dragen we met z’n allen een steentje bij om de diefstal van voertuigen verder omlaag te brengen. Gebruik daarvoor onderstaande code in een html-element.

<script src="https://autodiefstalcheck.nl/Resources/Javascript/banner.js?v1"></script>

 

Voorbeeld widget autodiefstalcheck.nl

Hieronder zie je een live voorbeeld van de widget. De grootte van de widget past zich automatisch aan aan het element waar het in geplaatst wordt. Voor vragen over de widget kun je mailen naar voertuigbeveiliging@hetccv.nl.