Ga naar de inhoud
Aantal deelnemers
max. 12 deelnemers van hetzelfde netwerk
Duur training
3 uur
Kosten
Op aanvraag
Datum
In overleg

Dat samenwerken belangrijk is mag voor zich spreken, samen weet je meer dan één. Maar hoe doe je dat, écht goed samenwerken? Wat is ervoor nodig en waarom is dat samenwerken nou zó belangrijk? Samenwerken lijkt iets vanzelfsprekends, maar in de praktijk lopen veel netwerken tegen problemen aan. In deze training biedt het CCV handvatten om zo effectief mogelijk met elkaar samen te werken.

Ook wordt ingegaan op het AVE-model. Het AVE-model geeft antwoord op de vraag wie de regie heeft als in huishoudens problemen hoog oplopen en hier meerdere professionals van verschillende organisaties bij betrokken zijn. Dan is een goed werkende samenwerking cruciaal.

Doelgroep

Werk je met verschillende partners uit het zorg en/of veiligheidsdomein samen in een samenwerkingsverband? Dan is deze training zeker voor jullie van belang Geef je op als netwerk.

Resultaat

Na de training weet je welk netwerkdesign past binnen jullie samenwerkingsverband en zien jullie waar de succes- en faalfactoren liggen. Door hier meer zicht op te krijgen boeken jullie quick wins in de effectiviteit van de samenwerking. Daarnaast maak je kennis met het AVE-model. Doordat je als netwerk dezelfde maatstaven gaat gebruiken, weet je in welke situatie je moet op- of afschalen.

Kosten

Heb je interesse in deze training voor jullie lokale of regionale samenwerkingsverband? Neem contact op met Danisa Latuhihin voor de mogelijkheden en eenprijsopgave. Mail naar: Danisa.Latuhihin@hetccv.nl of bel 06 25 12 96 40.

Locatie

Het CCV, Churchilllaan 11, Utrecht