Product toegevoegd aan winkelmand

Over certificeren


Vakman worden

Heeft je bedrijf de deskundigheid in huis om aan de eisen van de certificatieschema’s voor brandveiligheid en/of criminaliteitspreventie te voldoen? Maak jouw unieke waarde dan nu zichtbaar voor je klanten en kies voor certificering!

Het is simpel

Je kunt je melden bij een certificatie-instelling (CI) die het certificatieschema uitvoert. Deze CI bekijkt of je inderdaad voldoet aan de eisen uit het certificatieschema. Bij een positieve uitkomst certificeert de CI je bedrijf voor een bepaalde periode.

Certificatie biedt kwaliteit 

Je geeft met certificering aan dat je de veiligheid van je klanten voorop stelt. Je onderscheidt je door het leveren van kwaliteit waar je trots op kan zijn! Certificering is zowel voor de afnemer als de leverancier een sterk onderscheidend vermogen in een ondoorzichtige, commerciële markt. Het voorkomt leed, onnodige investeringen en versterkt de lange termijn relatie.

Op hetccv.nl/vakman vind je bedrijven die je voorgingen.

Praktijkvoorbeelden

Zorgorganisatie Severinus kiest alleen voor gecertificeerde bedrijven. Hacousto stelt als brand- en beveiligingspreventiebedrijf de kwaliteit voorop en ging u voor als gecertificeerd bedrijf. Deze praktijkvoorbeelden geven een goed beeld van het belang van certificatie.