Product toegevoegd aan winkelmand

Over certificeren


Vakman worden

Heeft uw bedrijf de deskundigheid in huis om aan de eisen van de certificatieschema’s voor brandveiligheid en/of criminaliteitspreventie te voldoen? Maak uw unieke waarde dan nu zichtbaar voor uw klanten en kies voor certificering!

Het is simpel

U kunt zich melden bij een certificatie-instelling (CI) die het certificatieschema uitvoert. Deze CI bekijkt of u inderdaad voldoet aan de eisen uit het certificatieschema. Bij een positieve uitkomst certificeert de CI uw bedrijf voor een bepaalde periode.

Certificatie biedt kwaliteit 

U geeft met certificering aan dat u de veiligheid van uw klanten voorop stelt. U onderscheidt zich door het leveren van kwaliteit waar u trots op kan zijn! Certificering is zowel voor de afnemer als de leverancier een sterk onderscheidend vermogen in een ondoorzichtige, commerciële markt. Het voorkomt leed, onnodige investeringen en versterkt de lange termijn relatie.

Op hetccv.nl/vakman vindt u bedrijven die u voorgingen.

Praktijkvoorbeelden

Zorgorganisatie Severinus kiest alleen voor gecertificeerde bedrijven. Hacousto stelt als brand- en beveiligingspreventiebedrijf de kwaliteit voorop en ging u voor als gecertificeerd bedrijf. Deze praktijkvoorbeelden geven een goed beeld van het belang van certificatie.