Product toegevoegd aan winkelmand

Nieuws


Filter nieuwsberichten

  Iedere 10 minuten een auto-inbraak

  27 februari 2019

  Afgelopen jaar vond er iedere 10 minuten een auto-inbraak plaats. In totaal registreerde de politie in 2018 bijna 55.000 auto-inbraken. Dat meldt Independer op basis van politiecijfers.

  lees meer

  Brandveilig.com: Betere brandveiligheid en lagere kosten met een goed plan! Hoe dan?

  24 januari 2019

  Brandadviseurs, ingenieursbureaus en andere opstellers kunnen zich sinds oktober 2018 kwalificeren voor het keurmerk Uitgangspuntendocument (UPD) Brandbeveiliging. Een uitgangspuntendocument met keurmerk geeft opdrachtgevers de zekerheid dat het plan aan alle eisen voldoet en door iemand met kennis van zaken is gemaakt. "Een UPD brandbeveiliging met keurmerk kenmerkt zich door een geïntegreerde aanpak waarin bouwkundige, installatietechnische en organisatorische aspecten in een vroeg stadium van het ontwerpproces zijn meegenomen”, vertelt Gisela van Blokland, adviseur van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) op Brandveilig.com, het digimagazine voor optimale brandbeveiliging.

  lees meer

  Versie 4.0 van het CCV-keurmerk Ontruimingsalarminstallaties gepubliceerd

  15 januari 2019

  Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) heeft 15 januari 2019 versie 4.0 van de keurmerken Leveren, Installeren en Onderhoud van Ontruimingsalarminstallaties (OAI) gepubliceerd. De ingangsdatum van de nieuwe versies is 15 april 2019, maar ze kunnen nu al voor certificatie worden gebruikt. Je vindt de nieuwe versies op deze website.

  lees meer

  Overgangsregeling voor VRKI 2.0

  11 januari 2019

  Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) heeft te horen gekregen dat tot eind vorig jaar nog voornamelijk gebruik gemaakt is van de VRKI 2017, omdat er in de VRKI 2.0 versie 2018 toch nog wat fouten stonden. Deze overgangsregeling wordt nu verlengd.

  lees meer