Product toegevoegd aan winkelmand

Nieuws detail


CCV presenteert plannen keurmerk Voertuigbeveiliging in Eindhoven

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) presenteert 9 mei haar plannen met het keurmerk Voertuigbeveiliging op het event 'Van voertuigbeveiliging naar databeveiliging' in Eindhoven. Het keurmerk staat voor kwaliteit van de ingebouwde beveiliging in voertuigen.

Het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV) heeft per 1 april 2019 de eigendomsrechten van het keurmerk Voertuigbeveiliging overgedragen aan het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV). Kiwa-SCM is net als voorheen verantwoordelijk voor de uitvoering. “De afgelopen jaren heeft het keurmerk zijn waarde bewezen,” aldus Martine Hoofwijk, adviseur Keurmerken bij het CCV. “Uit cijfers blijkt dat een auto met zichtbaar goedgekeurde beveiliging 50% minder kans heeft om gestolen te worden.”

Plannen voor de toekomst

Op het event 'Van Voertuigbeveiliging naar databeveiliging' zal het CCV de plannen met het keurmerk bekendmaken. Daarnaast neemt Kiwa-SCM de aanwezigen mee naar de toekomst van mobiliteit en beveiliging.

Praktische info 

De bijeenkomst vindt 9 mei plaats van 10.30 tot 18.00 uut in het Natlab aan de Kastanjelaan 500 in Eindhoven. Leden van het Verbond van Verzekeraars kunnen zich voor deze bijeenkomst aanmelden. Bekijk het programma en meld je aan.