Product toegevoegd aan winkelmand

Criminaliteitspreventie


Beeldmerken

Het CCV kent 3 specifieke beeldmerken bij de BORG regeling om aan te geven dat onder certificatie gewerkt is.

Beeldmerk Toelichting

 

BORG Technisch Beveiligingsbedrijf
Het merk geeft herkenning aan een BORG Technisch Beveiligingsbedrijf. Dit houdt in dat het bedrijf is erkend op basis van de nationale beoordelingsrichtinglijn BORG 2005; een procescertificaat voor onder andere het ontwerp, de installatie en het onderhoud van de inbraakbeveiliging.

 

BORG Alarminstallateur
Het merk geeft herkenning aan een BORG Alarminstallateur. Dit houdt in dat het bedrijf is erkend op basis van de nationale beoordelingsrichtinglijn BORG 2005, een procescertificaat voor onder andere het ontwerpen, installeren en onderhoud van alarmbeveiligingen.

 

BORG Bouwkundig Beveiligingsbedrijf
Het merk geeft herkenning aan een BORG Bouwkundig Beveiligingsbedrijf. Dit houdt in dat het bedrijf is erkend op basis van de nationale beoordelingsrichtinglijn BORG 2005, een procescertificaat voor onder andere het ontwerpen, installeren en onderhoud van bouwkundige beveiligingen.

Het merk geeft aan dat deze is te herleiden naar het CCV als beheerder van de regeling BORG. Het merk op BORG-certificaten en BORG-opleverbewijzen geeft aan dat het bedrijf conform de BORG regeling gewerkt heeft.