Product toegevoegd aan winkelmand

Criminaliteitspreventie


BORG beveiliging betekent vakmanschap

Veel ondernemers zijn onvoldoende beveiligd tegen inbraak, terwijl ze fors investeren in beveiligingsmaatregelen. Dit geeft criminelen de kans om de bedrijfscontinuïteit te verstoren met grote financiële gevolgen. Een beveiligingsbedrijf kan ondernemers helpen het risico om slachtoffer van inbraak te worden verkleinen.

Een bedrijfspand kwalitatief goed beveiligen doe je in 3 stappen:

  1. Het correct inschatten van het risico- en beveiligingsniveau.
  2. Een passend beveiligingsplan, voortvloeiend uit de risicoklasse-indeling met een combinatie van organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen.
  3. Het professioneel installeren van de gekozen maatregelen.

Zekerheid en vakmanschap

Aan de hand van het BORG certificaat toont het beveiligingsbedrijf zijn betrouwbaarheid en vakmanschap. Ondernemers weten wat de risico’s zijn, en mogen erop vertrouwen dat de beveiligingsmaatregelen die genomen worden daarbij aansluiten. Beveiligingsbedrijven die goedgekeurd zijn om BORG certificaten uit te geven, worden namelijk beoordeeld door een certificatie-instelling (CB&V, DEKRA, KIWA of CIBV) op levering van producten en of diensten. Denk hierbij aan het adviseren, aanleggen, monteren en onderhouden van inbraakbeveiliging. Bovendien worden deze beveiligingsbedrijven gecontroleerd op de bedrijfsprocessen, deskundigheid en betrouwbaarheid van het personeel.

Onafhankelijk

Het BORG certificatieschema is opgesteld door onder ander beveiligingsbedrijven zelf, onder begeleiding van het CCV. Het is dan ook een werkbaar certificatieschema, omdat vakmensen hun ervaringen en kennis uit de praktijk erin hebben verwerkt. Het certificatieschema biedt de mogelijkheid om te anticiperen op technische ontwikkelingen en trends.  

Extra voordeel

Met het BORG certificaat en opleveringsbewijs weet de eindgebruiker dat er goede beveiliging is aangebracht en dat het bedrijf voldoet aan de polisvoorwaarden van de verzekeraar.

BORG vernieuwt

Het CCV is altijd op zoek naar de manier waarop zij haar doelgroep nóg beter kan bedienen. Uit onderzoek blijkt dat de huidige BORG regeling verbetering behoeft. Daarom vernieuwt het CCV de regeling. Naar verwachting wordt de nieuwe BORG-regeling per 1 januari 2018 afgekondigd en treedt deze per 1 juli 2018 in werking.

Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een mail naar BORG en ontvang de maandelijkse nieuwsflits of kijk bij vernieuwde BORG regeling.

Kwaliteit aantonen als beveiligingsbedrijf?

Voldoet uw beveiligingsbedrijf aan de eisen van de certificatieschema’s en staat u in voor de kwaliteit van uw werk? Maak uw vakmanschap dan direct zichtbaar voor uw klanten en meld u aan om vakman te worden.