Product toegevoegd aan winkelmand

Criminaliteitspreventie


BORG beveiliging betekent vakmanschap

Veel ondernemers zijn onvoldoende beveiligd tegen inbraak, terwijl ze fors investeren in beveiligingsmaatregelen. Dit geeft criminelen de kans om de bedrijfscontinuïteit te verstoren met grote financiële gevolgen

Een bedrijfspand kwalitatief goed beveiligen doe je in 3 stappen:

  1. Het correct inschatten van het risico- en beveiligingsniveau.
  2. Een passend beveiligingsplan met een combinatie van organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen.
  3. Het professioneel installeren van de gekozen maatregelen.

Aantoonbaar vakmanschap

Een BORG bedrijf helpt u hierbij. BORG bedrijven onderscheiden zich door aantoonbaar vakmanschap. Ze zijn door een certificatie-instelling (CB&V, DEKRA, KIWA of CIBV) beoordeeld op alle benodigde kwalificaties, zoals het adviseren, aanleggen en onderhouden van inbraakbeveiliging. Bovendien worden BORG bedrijven gecontroleerd op de bedrijfsprocessen, zoals de deskundigheid en betrouwbaarheid van het personeel.

Onafhankelijk

Het BORG bedrijf maakt gebruik van het BORG certificatieschema dat door onder andere beveiligingsinstallateurs is opgesteld en wordt beheerd door het CCV. Het CCV is een onafhankelijk partij die staat voor veiligheid voor u, uw personeel en bezoekers.

Extra voordeel

Met het BORG certificaat en opleveringsbewijs toont u aan dat er goede beveiliging is aangebracht en dat u voldoet aan de polisvoorwaarden van uw verzekeraar. Veel verzekeraars passen hun premies hierop aan.

BORG vernieuwt

Het CCV is altijd op zoek naar de manier waarop zij haar doelgroep nóg beter kan bedienen. Uit onderzoek blijkt dat men de BORG regeling ingewikkeld vindt. Daarom gaat het CCV de BORG regeling vernieuwen.

Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een mail naar BORG en ontvang de maandelijkse nieuwsflits of kijk bij vernieuwde BORG regeling.

Uw BORG vakmanschap tonen of vergroten?

Heeft uw bedrijf alle deskundigheid in huis om aan de eisen van de certificatieschema’s voor brandveiligheid te voldoen? Meld u dan hier aan om vakman te worden.