Product toegevoegd aan winkelmand

Brandveiligheid


Ontruimingsalarminstallaties

Een ontruimingsalarminstallatie maakt bij brand, bomalarm of andere calamiteiten een snelle en ordelijke ontruiming van een (deel van een) gebouw mogelijk. In veel gevallen is deze installatie gekoppeld aan een brandmeldinstallatie. U wilt er zeker van zijn dat deze installatie werkt als dat moet.

Veiligheid van de klant voorop

Een goede leverancier of installateur helpt de klant een installatie te kiezen die past bij de situatie en is betrouwbaar. Als deskundig en onafhankelijke partner ontwikkelt en beheert het CCV certificatieschema’s voor ontruimingsinstallaties. Bedrijven die werken volgens de CCV schema’s geven aan dat de veiligheid van hun klanten voorop staat en ze kwaliteit leveren. Zij tonen daarmee hun vakmanschap aan.

Onderhoud ontruimingsalarminstallatie

Als afnemer bent u verantwoordelijk voor de controle en het onderhoud van de ontruimingsalarminstallatie. U kunt daarvoor de hulp inschakelen van diverse onderhoudsbedrijven. Zij onderhouden op basis van het CCV-certificatieschema onderhoud ontruimingsalarminstallaties uw installatie met certificaat.

Uw vakmanschap tonen of vergroten?

Heeft uw bedrijf alle deskundigheid in huis om aan de eisen van de certificatieschema’s voor brandveiligheid te voldoen? Lees dan bij vakman worden hoe u zich kan aanmelden.

Om aan te tonen dat u voldoende vakmanschap heeft kunt u een examen afleggen bij de volgende exameninstellingen: