Product toegevoegd aan winkelmand
 
Terug naar agendaoverzicht

Veilig Uitgaan Nijmegen

Woensdag 30 november vindt de voorlichtingsbijeenkomst 'Veilig Uitgaan in Nijmegen' plaats. Deze is bestemd voor horecaondernemers in de binnenstad van de gemeente met als centrale thema samenwerking rondom de veiligheid. De bijeenkomst is van 14.30 tot 16.00 uur in Irish Pub The Shamrock aan de Smetiusstraat 17.

Burgemeester Hubert Bruls verzorgt het openingswoord, waarna wordt ingegaan op het project 'Veilig Uitgaan: Samenwerking maakt Sterk'. Deelnemers van het project horen wat de politie, brandweer, gemeente Nijmegen, Veiligheidsregio Gelderland-Zuid, Koninklijke Horeca Nederland en horecaondernemers voor elkaar kunnen betekenen en wat ze van elkaar mogen verwachten.

Platform Veilig Ondernemen (PVO) Oost-Nederland begeleidt het proces van dit project. PVO-adviseur Martijn Wildeboer geeft een toelichting op 2 mogelijke maatregelen:

  1. Collectieve Horecaontzegging 
  2. SO-DA voor de horeca

PVO vraagt deelnemers aan dit project de (anonieme) enquete in te vullen, want deze vormt een belangrijk onderdeel van het project 'Veilig Uitgaan in Nijmegen'.

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid