Product toegevoegd aan winkelmand
 
Terug naar agendaoverzicht

Online leerkring ondermijning op vakantieparken

Wat Online leerkring ondermijning op vakantieparken
Wanneer Maandag 12 juni van 13.00 tot 15.30 uur
Waar Online
Voor wie Professionals die zich bezighouden met de aanpak van
ondermijning op vakantieparken

Meld je nu aan

Op maandag 12 juni praat het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) je graag bij over de aanpak van ondermijning op vakantieparken. Dit keer komen de volgende onderwerpen aan bod:

Vakantieparkadressen in beeld

Momenteel is er geen landelijke registratie waarin de vakantieparken en onderliggende adressen van recreatiewoningen goed in beeld zijn. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) heeft onlangs een verkennend onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om vakantieparkadressen via de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) en Basisregistratie Topografie (BRT) te identificeren. Lotte Oostrom, senior onderzoeker bij het CBS, bespreekt de belangrijkste conclusies van het onderzoek.

Problematiek op vakantieparken

De laatste jaren gaat er steeds meer aandacht naar de problematiek van vakantieparken. Wat zijn nu eigenlijk de problemen op die parken? Hoe lossen we die op? En, nog belangrijker, hoe creëren we meer bewustzijn voor deze problematiek bij bestuurders? Zij zijn hiervoor immers aan zet.  Arjan Stokreef, projectmanager van het Ariadne-project en Allard Brouwer, ondermijningscoördinator Harderwijk, Ermelo en Putten, geven antwoord op deze vragen en geven verschillende praktijkvoorbeelden.

Programma

13:00 – 13.15 Opening en stand van zaken vervolgaanpak
13.15 – 14.15 Verkenning vakantieparkadressen in beeld
14.15 – 14.25 Pauze
14.25 – 15.30 Problematiek op vakantieparken

Meld je nu aan

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid