Product toegevoegd aan winkelmand
 
Terug naar agendaoverzicht

Frank Lammers presenteert live online talkshow over georganiseerde criminaliteit

Platform Veilig Ondernemen (PVO) Noord-Holland organiseert op maandag 6 februari de live online talkshow ‘De Ondernemer Draait Door’. In deze eerste uitzending van een serie nieuwe talkshows geeft presentator en acteur Frank Lammers samen met ondernemers, bestuurders, politie en experts een nuchtere kijk op het onderwerp ondermijning.

Foto: Frank Lammers (rechts) tijdens een eerder webinar van het CCV.

Ondermijnende criminaliteit verwijst vooral naar de effecten van de georganiseerde criminaliteit, de verwevenheid van de onder- en bovenwereld, en de innesteling in woonwijken en legale sectoren. Plegers van georganiseerde criminaliteit maken gebruik van dezelfde legale structuren en voorzieningen als iedere burger en ondernemer. Denk daarbij aan transportvoorzieningen, financiële en juridische dienstverlening, recreatieterreinen en vastgoed.

Strijd tegen misdaad

Het een misdaadvorm waar zelfstandig en mkb-ondernemers bewust of onbewust mee te maken hebben. Het is niet voor niets dat er steeds meer aandacht voor komt in de media. Ook dienen steeds meer partijen zich aan met initiatieven en projecten in de strijd tegen deze misdaadvorm.

Maar hoe kun je als ondernemer nu de juiste keuze maken? Waar ligt de nuancering? Hoe kijken andere ondernemers aan tegen de huidige maatregelen terwijl jouw business door moet gaan? Wat kun je als ondernemer nu echt doen? En vooral hoe voorkom je als ondernemers dat je slachtoffer wordt van de criminelen.

Tijdens de live en online uitzending die op 6 februari om 19.15 uur plaatsvindt, krijg je antwoorden op deze en andere vragen. Deelname is gratis. Meld je nu alvast aan via de website www.deondernemerdraaitdoor.nl.

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid