Product toegevoegd aan winkelmand
 
Terug naar agendaoverzicht

Congres Handhaving en Gedrag

Wil jij weten hoe gedragswetenschappelijke inzichten de handhavingspraktijk kunnen verbeteren? Dan ben je van harte welkom op het landelijke congres van het programma Handhaving en Gedrag. Het congres vindt plaats op donderdag 23 november in Theater Flint in Amersfoort.

Programma en aanmelden

Op dit moment wordt er hard gewerkt om een boeiend programma samen te stellen. Begin juli wordt het programma op de website van het programma Handhaving en Gedrag gepubliceerd en vanaf dat moment kun je je aanmelden.

Voor wie?

Het congres is dé plek waar inspecteurs, handhavers, beleidsmakers, beleidsmedewerkers en wetenschappers die geïnteresseerd zijn in handhavingsvraagstukken elkaar ontmoeten.

Samenwerking

Het congres is onderdeel van het programma Handhaving en Gedrag, een interdepartementaal samenwerkingsverband van de Belastingdienst, de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ), de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT), de Nederlandse Arbeidsinspectie (NLA) en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (Het CCV).

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid