Product toegevoegd aan winkelmand
Agendaoverzicht
Terug naar agendaoverzicht
Agendaoverzicht

Themabijeenkomst prostitutiebeleid

Datum26 september 2019
Tijd12.30 – 17.00 uur inclusief lunch en borrel
PlaatsUtrecht
Voor wieVoor iedereen die zich beroepshalve bezighoudt met prostitutie. Van (gemeente)ambtenaren, hulpverleners en inspecteurs tot de sekswerkers zelf
KostenAan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden


Op 26 september 2019 organiseert het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) de jaarlijkse themabijeenkomst prostitutiebeleid voor iedereen die zich beroepshalve bezighoudt met prostitutie. Van (gemeente)ambtenaren met prostitutiebeleid in de portefeuille, hulpverleners en inspecteurs tot de sekswerkers zelf. De themabijeenkomst vindt plaats van 12.30 tot 17.00 uur in de buurt van Utrecht en is gratis. Noteer het vast in je agenda, tip je collega’s én denk mee over het programma!

Programma

Het programma ligt nog niet helemaal vast. We willen je in ieder geval bijpraten over de stand van zaken rondom de Wet regulering sekswerk (voorheen: Wet regulering prostitutie) en over het regionaal uitstapprogramma voor prostituees (RUPS). Maar misschien wil jij ook graag meer weten over actualiteiten zoals de erkenningsplicht die een aantal Drentse gemeenten onlangs invoerde voor thuiswerkende prostituees? Of over het verbeteren van de rechten van sekswerkers?

Denk mee

Graag nodigen we je uit om mee te denken over het programma. Zo kunnen we de bijeenkomst zo goed mogelijk laten aansluiten bij jouw behoeften. Geef daarom uiterlijk 23 mei door waar je in de praktijk tegenaan loopt en/of welke onderwerpen je interessant vindt en wat je daarover wilt weten. Stuur hiervoor een mail aan lienke.hutten@hetccv.nl.

Aanmelden

Zodra het programma rond is, wordt de inschrijving geopend.

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over deze themabijeenkomst? Hou dan onze website in de gaten. Wil je liever via e-mail geïnformeerd worden, bijvoorbeeld als het programma rond is en de inschrijving wordt geopend? Meld je dan aan voor de CCV-nieuwsbrief (vink het onderwerp ‘integraal veiligheidsbeleid’ aan).

Vergeet ook niet collega’s te attenderen op deze interessante bijeenkomst!