Product toegevoegd aan winkelmand
Agendaoverzicht
Terug naar agendaoverzicht
Agendaoverzicht

Bijeenkomst: beleef de trends in veilig uitgaan

Het CCV deelt op vrijdag 13 oktober graag met u de laatste trends in veilig uitgaan. Bent u erbij? U kunt zich hier aanmelden.

Tijdens de bijeenkomst horen we het nodige over de pilot 'Gastvrij en Veilig Rembrandt- en Thorbeckeplein'. Verder verdiepen we ons in het gebruik en de effecten van bodycams en staan we stil bij discriminatie aan de deur. 

Programma

12.00 uurLunch
13.00 uurWelkom. Patrick van den Brink, directeur Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid
13:10 uurGastvrij en Veilig Rembrandt- en Thorbeckeplein. Pieter Walinga, Laurien van Velzen en Lorraine Koorndijk, gemeente Amsterdam
14:20 uurPauze
14:40 uurBodycams: doet ie ’t of doet ie ’t niet? Sander Flight en Martijn Jansen, Nationale Politie
15:50 uur Pauze
16:20 uur Discriminatie aan de deur. Cyriel Triesscheijn, Panel Deurbeleid Rotterdam
17:30 - 18.30 uurBorrel
21:00 – 23:00 uur

Avondprogramma: beleef de trends op het plein. Gemeente  Amsterdam


De bijeenkomst wordt gehouden in Amsterdam. Meer informatie over de diverse programmaonderdelen leest u op deze pagina.

Pitch!

Tussendoor staan diverse korte pitches op het programma die u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen: het vernieuwde Collectief Horeca Ontzegging-systeem, de campagne Boefproof en de nieuwste ontwikkelingen in de horecateams van de politie.  

Voor wie?

De bijeenkomst is interessant voor professionals die zich bezighouden met het vergroten van de veiligheid in het uitgaansleven, waaronder beleidsmedewerkers en –ambtenaren van gemeenten (OOV). Ook politiemensen, mensen uit de horeca- en horecabeveiligingsbranche en andere professionals op gebied van veilig uitgaan zijn van harte welkom. 

Locatie, datum en tijdstip

  • Pathé Tuschinski, Amsterdam
  • Vrijdag 13 oktober
  • 12:00 - 18:30 uur en 21:00 - 23:00 uur

Aanmelden

U meldt zich hier aan voor de bijeenkomst. Deelname is gratis. U kunt ervoor kiezen het middag- of avondprogramma volgen, of beide delen. Dit kunt u aangeven in het aanmeldformulier. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden kan tot 4 oktober aanstaande.