Product toegevoegd aan winkelmand
 

Ruim 500 mensen deden de e-learning Veilig Uitgaan. En jij?


Maar liefst 520 mensen hebben vorig jaar de e-learning Veilig Uitgaan van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) bezocht. In de e-learning Veilig Uitgaan leer je hoe je een succesvolle samenwerking met gemeente, horecaondernemers, politie en omwonenden opzet en hoe je tot een doeltreffende lokale aanpak Veilig Uitgaan komt. Want samenwerken gaat niet altijd vanzelf.

Deze e-learning is erg handig:

  • zodra uitgaansproblemen (weer) een prioriteit worden in jouw gemeente
  • als je nieuw bent op het dossier veilig uitgaan en je jezelf snel wilt inlezen
  • als je jouw bestaande kennis over veilig uitgaan verder wil ontwikkelen of testen
  • als je als commercieel procesbegeleider wilt aantonen dat je de e-learning beheerst
  • als je een oplossing zoekt voor knelpunten in jouw veilig uitgaan-aanpak

Test jezelf!

De e-learning Veilig Uitgaan is interactief en stelt de gebruikers op de proef. Marjolijn van Hest, adviseur Veilig Uitgaan bij het CCV: "In de e-learning krijg je de belangrijkste uitdagingen uit de uitgaanspraktijk voor je kiezen. Het is aan jou om alle relevante partijen om tafel te krijgen, een goede analyse te maken, de beste maatregelen te selecteren, het commitment te behouden en het lokale bestuur op de juiste manier te betrekken. Je kunt ook gericht ‘shoppen’ in de modules als je een specifieke vraag hebt.” Volgens Van Hest begrijpen gebruikers na deze e-learning nog beter de dynamiek tussen de betrokken partijen en overzien zij de verschillende belangen.

De e-learning Veilig Uitgaan kun je gratis volgen. Via https://hetccv.nl/mijn-ccv/ maak je een account aan en dan kun je direct aan de slag. 

Certificaat veilig uitgaan

Als je alle stappen in de e-learning hebt afgerond, kun je een eindtoets maken. Bij voldoende score krijg je het digitale certificaat 'e-learning Veilig Uitgaan'.

Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan

De e-learning is gebaseerd op de Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan (KVU). De KVU helpt gemeente, politie en horecaondernemers bij het aanpakken van veiligheidsproblemen in uitgaansgebieden. Hierbij draait het om samen afspraken maken en ervoor te zorgen dat die worden nageleefd. De digitale training is ontwikkeld in opdracht van het ministerie van Justitie en Veiligheid.

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid