Product toegevoegd aan winkelmand

Veiligheidsbeleving


Training De wondere wereld van veiligheidsbeleving

  2-200 personen    1-1,5 uur     Op aanvraag

Deze training neemt jou mee in de wereld van de veiligheidsbeleving, oftewel de manier waarop mensen (sociale) veiligheid ervaren. In de training leer je wat veiligheidsbeleving precies betekent, hoe denken, voelen en doen hierbij een rol spelen, wat we kunnen doen aan het verbeteren van veiligheidsbeleving en wat de invloed van communicatie op veiligheidsbeleving is.

Doelgroep

Professionals van gemeenten, politie, welzijnswerk, jongerenwerk, woningcorporaties, maar ook voor bewoners en ondernemers.

Trainer

Drs. Sten Meijer

Opzet

Tijdens de training doe je onder meer aan de hand van een vraag- en aanbod-kaart, een piramide-discussie en de tafel van 12 (T12) kennis op over veiligheidsbeleving.

Aantal deelnemers

Deze training kan zowel voor een kleine als voor een grote groep worden verzorgd. Bij een kleine groep is er meer ruimte voor interactie. Bij een grote groep (maximaal 200 deelnemers) krijgt de training meer de vorm van een presentatie.

Inplannen

Interesse in de training De wondere wereld van veiligheidsbeleving? Neem contact op met Sten Meijer om de training in te plannen: 06 133 048 13.

     

                             << terug naar overzichtspagina