Product toegevoegd aan winkelmand

Effect meten en evalueren


Training Effect meten en evalueren

  8-12 personen    4 -8 uur     Op aanvraag

Steeds meer beleidsmakers en toezichthouders zijn op zoek naar mogelijkheden om de effecten van hun inspanningen te meten. Niet alleen voor de verantwoording naar buiten, maar vooral ook om er zelf van te leren en interventiestrategieën erop aan te passen.

In deze training word je stap voor stap meegenomen in het proces van evalueren en effect meten. Je leert niet alleen welke effectmetings- en evaluatiemogelijkheden jij hebt, je gaat ook aan de slag met een eigen evaluatieplan.

Doelgroep

Beleidsmakers, toezichthouders en projectleiders.

Trainers

Drs. Mariëlle Jansen

Martine Hoofwijk MSc.

Opzet

Voorafgaand aan de training vullen de deelnemers een korte vragenlijst in zodat de training zo goed mogelijk op de wensen van de deelnemers aansluit. Tijdens de training krijg je handvatten om een evaluatieplan op te stellen en zet je daarvoor de eerste stappen. Je gaat aan de slag met een eigen casus.

Certificaat

Deelnemers die tijdens de training hebben laten zien dat ze de opgedane inzichten hebben kunnen toepassen in hun eigen werkveld, ontvangen na afloop een CCV-certificaat.

Tijdsinvestering

Al naar gelang de wensen van de deelnemers, duurt de training een dagdeel of een hele dag. Het is ook mogelijk om 2 dagdelen op verschillende dagen te volgen.

Inplannen

Interesse in de training Effect meten en evalueren? Neem contact op met Mariëlle Jansen om de training in te plannen: 06 10 445 630.

             

                             << terug naar overzichtspagina