Product toegevoegd aan winkelmand

Barrièremodellen ontwikkelen


Training Ontwikkel een barrièremodel

  10-25 personen    4 uur     Op aanvraag

Wil jij weten hoe jij een complexe vorm van criminaliteit het beste aan kunt pakken? Volg dan de interactieve training Ontwikkel een barrièremodel. Tijdens de training leer je op een andere manier naar georganiseerde misdaad te kijken, waardoor je tot nieuwe inzichten voor een aanpak komt. Je ontdekt wat barrièremodellen zijn en hoe je die zelf kunt maken. Aan het einde van de training weet je welke barrières jij, jouw veiligheidspartners en andere partijen kunnen opwerpen om het werk van de crimineel te verstoren.

Doelgroep

Professionals die zich met de aanpak van georganiseerde criminaliteit of andere hardnekkige nalevingsproblemen bezighouden.

Trainer

Drs. Luuk Olsthoorn

Opzet

Voor aanvang van de training kies je een concrete criminaliteitsvorm waarmee jij aan de slag wilt. Onder begeleiding van de trainer maak je een barrièremodel. Je brengt het bedrijfsproces van de crimineel in kaart en kijkt welke gelegenheden, indicatoren, dienstverleners, partners en barrières van belang zijn. Dit gebeurt aan de hand van discussie en brainstorm.

Inplannen

Interesse in de training Ontwikkel een barrièremodel? Neem contact op met Luuk Olsthoorn om de training in te plannen: 06 13 357 613.

     

                             << terug naar overzichtspagina