Product toegevoegd aan winkelmand
 

PVO Oost-Nederland en het CCV organiseren KIEK UUT!


Op woensdag 9 oktober organiseren Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) het congres ‘KIEK UUT! voor ondermijnende criminaliteit’. Wil jij meer weten over een gezamenlijke aanpak? Mis dit congres dan niet en geef je direct op

KIEK UUT?

‘KIEK UUT’ is dé uitspraak die in Oost-Nederland gebruikt wordt in de strijd tegen ondermijnende criminaliteit. Want om het buitengebied veilig en bewoonbaar te houden, is het belangrijk dat iedereen oplet en alert is. Maar ook dat publieke en private partijen goed samenwerken. Hoe Oost-Nederland dat aanpakt ontdek je op woensdag 9 oktober tussen 10.00 en 14.30 uur op het congres ‘KIEK UUT! voor ondermijnende criminaliteit’.

Programma ‘KIEK UUT!’

Het congres vindt plaats in de Burgerzaal van Zutphen (Lange Hofstraat 4). Een prachtige locatie die eerder dienstdeed als vleeshuis, rechtbank gevangenis en boterhal. Hier word je welkom geheten door burgemeester Annemieke Vermeulen van de gemeente Zutphen en spreekt Hans Martijn Ostendorp. Ostendorp verruilde het burgemeesterschap van de gemeente Bunnik voor de functie van algemeen directeur Betaald Voetbal bij voetbalclub De Graafschap. Als geen ander weet hij hoe je partijen met elkaar verbindt en publiek-private samenwerking tot stand brengt.

Vervolgens woon je 2 inhoudelijke sessies naar keuze bij. Bijvoorbeeld over het Keurmerk Veilig Buitengebied, waarin publiek-private samenwerking centraal staat. Of over de Ondernemers Alert-informatieavonden die ondernemers bewust maken van de schade die zij door ondermijnende criminaliteit ondervinden en de rol die zij in de aanpak ervan kunnen spelen. Je kunt ook kiezen voor een sessie over Meld Misdaad Anoniem, criminele families, veiligheids- en overlastbeleving in de wijk of georganiseerde criminaliteit aanpakken met het barrièremodel. Aan jou de keus.

Aanmelden

Het congres is bedoeld voor professionals die strijden tegen ondermijning. Wil jij meer weten over een gezamenlijke aanpak en dit congres niet missen? Meld je dan nu aan ›

Meer informatie

Neem voor meer informatie over het congres contact op via info@pvo-oostnederland.nl.

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid