Product toegevoegd aan winkelmand
 

Leerkringmodule vakantieparken


Hoe voorkom of beëindig je ongewenste situaties op vakantieparken? Dat ontdek je tijdens de module ‘georganiseerde criminaliteit en ondermijning’ van de leerkring vakantieparken van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV). In 2 regionale bijeenkomsten in 2019 lichten ervaringsdeskundigen beproefde instrumenten en handelswijzen toe. Daarnaast kun je in een lichte intervisie-achtige setting casuïstiek inbrengen om zo van elkaar te leren en verder te komen.

De eerste regionale startbijeenkomsten vinden plaats in juni:

  • Zuid-Nederland: dinsdag 18 juni in Roermond.
  • Noord-Nederland: maandag 24 juni in Hoogeveen.
  • Midden-Nederland: dinsdag 25 juni in Gouda.

De tweede regionale bijeenkomst is in het najaar.

Programma startbijeenkomst

In opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties organiseert het CCV samen met Platform31 de leerkring vakantieparken. Platform31 richt zich op de basis. Het CCV neemt de verdiepende module over georganiseerde criminaliteit en ondermijning voor haar rekening. Tijdens de eerste bijeenkomst gaan het CCV en Platform31 samen van start om vervolgens na de koffiepauze op te splitsen.

13.00 uur   Inloop
13.30 – 13.45 uur    Welkom door dagvoorzitter Nico van Buren (Platform31)
13.45 – 14.00 uurGezamenlijke start leerkring vakantieparken door Platform31 en het CCV met uitleg over de verschillende onderdelen en de achterliggende actie-agenda vakantieparken van BZK
14.00 – 14.30 uur        Spreker uit de regio over eigen aanpak vakantieparken

14.30 uur

Koffiepauze
15.00 – 17.00 uurStart verdiepende leerkringmodule georganiseerde criminaliteit en ondermijning van het CCV


Voor wie?

De verdiepende leerkringmodule van het CCV is bedoeld voor professionals van gemeenten, provincies, regio’s, Regionale Informatie en Expertise Centra en overige partijen die zich bezighouden met georganiseerde criminaliteit en ondermijning op vakantieparken, of actief willen worden op dit thema.

Ben jij erbij?

Meld je dan nu aan

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid