Product toegevoegd aan winkelmand

Actueel

Filter nieuwsberichten

  "Met hulp van het CCV doen we het nog beter"

  08 januari 2019

  "Heb je een probleem waar je deskundige hulp bij kunt gebruiken? Win een CCV’er!" Die oproep om projecten aan te melden voor deze actie, was niet aan dovemansoren gericht. Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) ontving een flink aantal reacties, met vele uiteenlopende verzoeken. 6 inzendingen werden geselecteerd.

  lees meer

  "Het is fijn om met CCV-adviseurs te sparren"

  21 november 2018

  "Heb je een probleem waar je niet aan toekomt? Win een CCV’er!" Die oproep om projecten aan te melden voor deze actie, was niet aan dovemansoren gericht. Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) ontving een flink aantal reacties, met vele uiteenlopende verzoeken. 6 inzendingen werden geselecteerd.

  lees meer

  Heerenveen: "De Wijk-GGD'er is iets geworden"

  14 november 2018

  Hoe positioneren we een wijk-GGD’er binnen onze gemeente? Brengen we hem onder bij de politie, de GGD of bij de gemeente zelf? Toen medewerkers van de gemeente Heerenveen zich over deze vragen boog, was het al direct duidelijk dat dat laatste niet handig was.

  lees meer

  Nieuw CCV-begeleidingstraject wijk-GGD van start

  04 oktober 2018

  Na een succesvol eerste begeleidingstraject voor de invoering van een wijk-GGD’er in 13 gemeenten, is het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid nu gestart met de tweede ronde. Nog eens 20 gemeenten kunnen begeleiding krijgen. Daar stelt de Nederlandse organisatie voor gezondheidsonderzoek en zorginnovatie (ZonMw) een subsidie voor beschikbaar.

  lees meer

  "Bewoners en ondernemers weerbaarder maken"

  17 september 2018

  De gemeente Overbetuwe ging na het behalen van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) voor bedrijventerreinen en winkelgebieden aan de slag KVO voor het buitengebied. "We willen bewoners en ondernemers weerbaarder maken", stelt Richard Latta van de gemeente.

  lees meer

  Cybercrime te lijf met Cyber24

  15 augustus 2018

  Met gamification, aangevuld met coaching en digitale nazorg maakt Cyber24 jongeren bewust om alert te zijn op hun (cyber)gedrag. En het belangrijkste: het biedt handelingsperspectief.

  lees meer