Product toegevoegd aan winkelmand
 

Aanbod


Houd jongeren online veilig met de serious game Cyber24

Cyber24 is een nieuwe, unieke experience voor jongeren om digitale criminaliteit tegen te gaan. Het is eigentijds en interactief. Cyber24 brengt de online en offlinewereld bij elkaar.

Het spel begint met een escape(room)ervaring door middel van een escapekoffer. De cyber24-escapekoffer bestaat uit 6 verschillende korte verhaallijnen voor en over jongeren. Jongeren tussen de 12 en 21 jaar krijgen opdrachten die passen in het online leven waarin zij zich bevinden. Zij zullen zowel ‘daderschap’ als ‘slachtofferschap’ ervaren. Want alleen door het zelf te ervaren, kunnen ze inzien wat de impact van het eigen handelen is en daarop hun houding en gedrag veranderen.

Het nagesprek zorgt ervoor dat ervaringen gedeeld worden en kennis beter beklijft. Kortom, Cyber24 is een unieke combinatie van spel en leren.

Cyber24 ook inzetten? Neem contact op

Wil jij Cyber24 ook inzetten in jouw gemeente of bij jou op school? Dat kan! Graag zelfs. Het CCV verzorgt, middels train-de-trainer, een goede overdracht om met Cyber24 aan de slag te gaan in de eigen gemeente.

Lees meer over Cyber24 en neem contact op met CCV-adviseur Mark van Zanten ( 06 46 826 728) over de mogelijkheden van het kopen of huren van de escapekoffer.

© Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid